logo
 
Användare:
Lösenord:

 

Skapa en egen banner enkelt och gratis hos bannerfans.com!

Oavsett om du tänker marknadsföra din sida via en bannerbytes tjänst eller inte kan det vara bra att ha banners till din sajt. Du kan använda dem på din sida för att marknadsföra olika undersidor på din sida eller så kan du ha dem på din sida så att andra kan använda bilderna för att länka till dig. Men en snygg banner kan kosta en del och vi är inte alla ute efter att investera för mycket pengar i vår sajt ,speciellt inte om den ännu inte drar in så mycket pengar. Tänker du likadant , då vill du förstås ha banners men helst vill du även slippa betala för dem.

Det finns en hel del tjänster online där du kan skapa dina egna banners helt gratis men de flesta kräver att man har en annons till tjänsten och det ser inte alls proffsigt ut på en banner oavsett hur snygg bannern är. Därför vill vi tipsa dig om en fantastisk banner tjänst där du får lov att skapa så många banners du vill ,helt kostnadsfritt och utan reklam dessutom. Den enda nackdelen är att man inte kan skapa flashbanners men däremot finns många härliga funktioner som kan användas till att skapa riktigt snygga bild banners.

Nedanför ser du ett exemepel på en banner från bannerfans.com och kort beskrivning på hur tjänsten kan användas till att skapa en bannner. Självklart finns fler funktioner och de kan kombineras som man själv önskar men tjänsten är väldigt enkel att använda och du kommer garaneterat inom ett par minuter att förstå hur du snabbt kan skapa en snygg banner i din egen stil.Skapa en egen banner
1. Besök bannerfans.com

2. Välj Layout - Preset för att välja storlek. Godkännd storlek för gratis-trafik.se är 468x60.

3. Välj "I want to upload my own image" för att ladda upp en backgrund eller en bild eller välj "Use gradient color fill" för att ge bannern två olika färger.

4. Välj Text & Fonts

5. Ange önskad text , font face , font size, färg m.m och klicka på "uppdate my banner"

6. Välj shadow & effects om du vill ge bannerns text skugga och effekter.

7. Välj border om du vill ge bannern en kant.

8. Välj format för att välja format på bilden.

9. Klicka på "Download banner" för att ladda ner den till din dator.

10. Välj "Get the codes" för att få html koderna till bannern. ( Om du väljer det här alternativet sparas din bild hos bannerfans och inte hos dig vilket innebär att din bild inte är säker) Vi rekommenderar att du sparar bilden till din dator och sedan skapar html kod till den själv om du vill att andra ska kunna kopiera koden till din banner. Tips på hur du gör det här finns på scriptkoder.com.

Tips på hur du skapr en snygg banner.
1. Använd korta texter som kan läsas snabbt.

2. Använd tydliga bokstäver så man slipper anstränga sig för att läsa.

3. Använd backgrunds bild