logo
 
Användare:
Lösenord:

 

Om oss och vårt nätvärk!

homer gladGratis-trafik.se är ett kostnadsfritt annons nätverk där nästan alla är välkommna att marknadsföra sin hemsida eller blogg helt gratis. Vi förstår att alla vill marknadsföra sin hemsida eller blogg speciellt när det är helt gratis och väldigt enkelt men om vi tillät det skulle vårt nätverk snabbt fyllas med sexsajter och bloggar/hemsidor som inte tillför något värde till vårt nätverk, därför måste vi tyvärr gå igenom alla banners och sajter manuellt samt neka många ett medlemskap i vårt nätverk. För att alla i nätverket ska få den bästa möjliga kostnadsfria annonsering godkäner vi endast seriösa Svenska hemsidor och bloggar i vårt nätverk.

Din annons visas endast på kvalitets platser!

Sajter som vi nekar ett medlemskap är sexuella sajter, olagliga sajter och sajter som helt enkelt inte ser bra ut eftersomd essa sajter inte medför något värde till vårt nätverk. Driver du en seriös blogg eller hemsida på Svenska som ser hyfsad bra ut och placerar vår unika html kod på en attraktiv plats så att den syns så kommer du utan tvekan att bli godkänd i vårt nätverk. Som medlem vet du dessutom att din reklam kommer at visas hos andra medlemmar från nätverket som också driver seriösa sajter.

Ingen reklam under våra banners!

Vi som driver gratis-trafik.se har stor erfarenhet inom marknadsföring på nätet och har därför kunnat skapa denna kostnadsfria reklamtjänsten på ett sätt som vi vet är bäst för dig som medlem i vårt nätverk. Det vi har gjort är att vi har tagit bort reklamen till oss som alla andra bannerbytestjänster har och valt att endast marknadsföra oss via banners precis som du samt via vårt värvningsprogram. Detta gör att alla annonser som visas både hos dig och hos andra medlemmar konverterar bättre samt att du kan placera annonserna på ett snyggt sätt på din sajt. Banner rotatorn har en 10:9 ratio vilket innebär att för varje 10 annonser du visar så visas din annons 9 gånger och den 10 går åt till att visa gratis-trafik.se`s egna banner.

Vi skapar din banner helt gratis!

Vårt mål är att driva den bästa kostnadsfria bannerbytes tjänsten i Sverige, därför är det för oss väldigt viktigt att alla som är med i nätverket presenterar både en shysst hemsida/blogg samt en shysst reklambanner. Vi vet dock att alla inte kan eller har tid till att skapa snygga reklambanners och därför hjälper vi gärna till helt gratis. Allt du behöver göra är att kontakta oss och berätta att du vill ha en snygg banner eller så kontaktar vi dig om vi tycker att din hemsida passar bra i vårt nätverk men att din banner behöver bytas ut.